Som ni kanske har märkt har jag en hel del bloggar, jag tyckte att det var mest praktiskt så. Men i ett försök att skapa mer reda i oredan har jag nu gjort en till http://gunilladeluxe.blogspot.com. Så ni som är mer allmänt intresserade av att läsa om mitt inte så intressanta liv så finns nu denna nya ”samlingssida”. Ni som gillar inriktningarna och bara är nyfikna på symönster, hattar osv. kan självklart fortfarande titta in på bara den sidan ni är intresserade av. Nu drar jag igång och bara framtiden kan utvisa hur detta kommer gå.

Eder Nilla

tisdag 31 mars 2009

Börja blogga

Hej, nu känner jag att det är dags för en blogg. Jag har funderat på det ett tag, men inte tagit mig för att göra något åt det. Det hela började med något behov av att dela med mig av… mig själv (?) som alla andra. Jag tänkte dela upp det hela i flera bloggar, så att det ska bli lätt överskådligt, som det ser ut nu så är det sidorna om: skor, kläder, frisyrer, symaskiner och sidan om kakor. (adresserna hittar ni på min profil)

Tanken om den här sidan kom till när insåg att jag hade lite för många par skor. Det händer ofta att kompisar men även nya bekantskaper på internet vill se bilder och jag inser att jag varken har ordning på skorna eller på bilderna. En gång hade jag en idé om att jag skulle städa bland skorna och fota alla par så att jag hade dem lätt tillgängligt i datorn, städningen blev klar, men fotograferingen kom bara till de första 40 paren.
Så nu tänkte jag att den här bloggen skulle peppa mig att faktiskt ta alla de där bilderna. Å det blir ju praktiskt om jag kan hänvisa kompisarna till bloggen istället för att skicka bilder till dem.

Så, när det nu är så många par som det är så funderar jag på vilken ordning jag ska lägga in dem i. Hur ska jag sortera? Kronologiskt? Efter färg? Modell? Ju mer jag tänker på det, desto svårare känns det och då jag inte tänkte låta det uppta alla min fritid så har jag bestämt mig för att bara lägga in bilderna, utan någon vidare ordning. Kanske blir någon ordning i framtiden.

Ha det fint och hoppas att ni får en trevlig ”läsning”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar